"Newcastle" pratęsė sutartis su dviem žaidėjais © Eurofootball.lt
Peru nacionalinės rinktinės krašto saugas %p01908 ir Olandijos jaunimo rinktinės vartų sargas Timas Krulas (%p05231) pratęsė savo sutartis su Anglijos „Premier“ lygoje 13-tą vietą užėmusiu „%c00046“ klubu.

32-iejų metų N.Solano su „šarkomis“ pasirašė naują vienerių metų kontraktą, o jaunasis, vos 19-os metų vartininkas T.Krulas pratęsė sutartį dar ketveriems metams.

Perujietis „Newcastle“ klube praleidžia antrą laikotarpį - jis sugrįžo į klubą 2005-ųjų metų rugpjūtį. Išretintoje traumų komandoje šiemet Anglijos „Premier“ lygoje jis parodė savo universalumą pakeitęs gynėją Stepheną Carrą bei užimdamas sau kiek neįprastą dešiniojo gynėjo poziciją.

Dėl naujojo kontrakto jis derėjosi su buvusiu komandos treneriu Glennu Roederiu, tačiau gegužės 6-ąją dieną naujuoju strategu paskelbtas buvo Samas Allardycee`as nusprendė, jog legionieriaus iš Pietų Amerikos paslaugų dar prireiks.

Tuo tarpu kitas ekipos narys, vartininkas T.Krulas šiuo metu yra Olandijoje vykstančiame Europos jaunimo (U-21) čempionate ir gina savo nacionalinės šalies garbę. Labiausiai talentingasis vartininkas krito į akis praėjusiame sezone, kai 1-0 laimėtose UEFA Taurės grupės rungtynėse prieš Italijos „Serie A“ klubą „%c00200“ atrėmė nemažai varžovų atakų. Tačiau šiam vartų sargui sezonas baigėsi anksčiau laiko, nes jis patyrė kelio traumą.

„“Newcastle“ yra didis klubas ir aš labai noriu čia likti. Shay`us Givenas yra fantastiškas vartininkas, vienas geriausių, taip pat kaip ir atsarginis Steve`as Harperis, - teigė T.Krulas. – Manęs laukia labai didelis išbandymas, tačiau manau, jog po kelerių metų aš jiems galėsiu mesti iššūkį.“

„Aš leidausi būti paskolintam ateinantį sezoną, taigi dabar ieškome klubo. Laukiame įvairių komandų pasiūlymų, galbūt ir iš žemesnės „Championship“ lygos. Mes dar pamatysime“, - sakė vartininkas.