"Parma" ekipai vadovaus D.Di Carlo © Eurofootball.lt
Antradienį Italijos „Serie A“ pirmenybėse 12-ąją vietą užėmęs „%c00029“ klubas savo oficialioje svetainėje paskelbė, jog nuo šiol komandai vadovaus Domenico Di Carlo, kuris šiame poste pakeis „%c00038“ strategu šį mėnesį tapusį Claudio Ranieri.

43-ejų metų D.Di Carlo savo trenerio karjerą pradėjo „Mantova“ klube 2004 metais, po to, kai trumpai vadovavo „Vicenza“ ekipos jaunių komandai. Jis padėjo „Mantova“ išsikovoti kelialapį į „Serie B“, ir kitais metais pasiekė atkrintamųjų varžybų stadiją, kurioje nusileido „%c00251“.

„Mantova“, kuris šį sezoną tapo pirmuoju klubu palaužusiu legendinį Turino „Juventus“ klubą, 2006-2007 metų ‚Serie B“ sezone užėmė 8-ąją vietą, bet D.Di Carlo nusprendė nepratęsti sutarties su „Mantova“ ir jo vietą užėmė Attilio Tesseras.

„“Parma“ skelbia, jog sandėris su naujuoju treneriu Domenico Di Carlo yra jau baigtas, - rašoma oficialiame „Parma“ klubo svetainės pareiškime. – Jam pasiūlytas vienerių metų kontraktas pradės galioti nuo šių metų liepos 1-osios dienos iki 2008 metų birželio 30 dienos. Be to yra sąlyga pratęsti kontraktą dar metams“.

„Naujasis klubo treneris yra ganėtinai jaunas, tačiau patyręs ir yra idealus žmogus „Parma“ ekipai. Oficialiai jis bus pristatytas ketvirtadienį, birželio 14 dieną „Collecchio“ treniruočių komplekse," - priduriame pareiškime.