T.Linderothas karjerą tęs Turkijoje © Eurofootball.lt
Švedijos nacionalinės rinktinės saugas ir Danijos „%c00180“ klubo kapitonas Tobiasas Linderothas (%p02126) antradienį, remiantis Danijos sostinės klubu, su Turkijos daugkartiniais čempionais Stambulo „%c00127“ pasirašė trejų metų kontraktą.

28-erių metų futbolininko naujoji sutartis su „Galatasaray“ pradės galioti nuo liepos 1-osios dienos ir Stambulo ekipos gretas jis gins iki 2010-ųjų metų. Abu klubai nusprendė oficialiai neskelbti perėjimo sumos.

T.Linderothas, kuris į „Kobenhavn“ vienuolikę atvyko 2004-aisiais metais iš Anglijos Liverpulio „%c00051“ ekipos, iš viso danų klubo gretose sužaidė 127 rungtynes ir pelnė 6 įvarčius.

„Mano šeima kartu su manimi praleido fantastišką laikotarpį Kopenhagoje. Esu laimingas, jog laimėjau Danijos čempionatus bei dalyvavau praėjusių metų UEFA Čempionų Lygos turnyre, - T.Linderotho žodžiai buvo cituojami oficialioje klubo svetainėje. – Šis klubas ir sirgaliai visada turės ypatingą vietą mano širdyje“.

„Kobenhavn“ klubas teigia, jog bandė pratęsti sutartį su Švedijos rinktinės vidurio saugu, tačiau jiems nepasisekė.

„Gavome „Galatasaray“ klubo pateiktą pasiūlymą, ir žaidėjo pardavimas buvo vienintelis naudingas sprendimas abiems pusėms, - teigė klubas.