Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 12) © Eurofootball.lt
“Milan” vadovybė ruošiasi pradėti derybas su “Barcelona” dėl Samuelio Eto’o pirkimo. “Milan” klubas nusiteikęs rimtai ir už žaidėjo transferą ruošiasi pasiūlyti iki 40 milijonų eurų. Be to pačiam žaidėjui klubas ruošiasi pasiūlyti ilgalaikę sutartį ir 6 milijonų eurų atlyginimą per metus. (Gazzetta dello Sport)

Davido Beckhamo atstovas oficialiai pareiškė, kad futbolininkas negalvoja nutraukti kontrakto su “LA Galaxy” ir nepasiliks “Real” kitam sezonui. (Sky Sports). Tačiau “Real” dar turi vilties, nes Davido Beckhamo kontrakte su “LA Galaxy” yra punktas kuris leidžia žaidėjui likti Europoje. (eurosport)

“Chelsea” nori kuo greičiau pasirašyti kontraktą su puolėju Alexandre Pato iš brazilų “Internacional” klubo. Jaunuoju talentu taip pat domisi “Inter” ir “Porto”. Europos grandai už brazilų kylančią žvaigždę pasiruošę pakloti 15 milijonų eurų. (Tribalfootball)

“Barcelona” siūlo “Monaco” klubui už saugą Yaya Toure 11 milijonų eurų ir saugą Ludovicą Giuly, kurio kaina yra 6 milijonai eurų. (Tribalfootball)

Arabų milijardierius Muhamedas El Hašimi nori nusipirkti kontrolinį “Arsenal” klubo akcijų paketą. (Sky Sports). Sandėrio suma gali siekti 450 milijonų eurų. (The Sun)

“Bolton” puolėjas Nicolasas Anelka mano, kad jo persikėlimui į “Man Utd” gali sutrukdyti jo bloga reputacija ir sunkus charakteris. (The Sun)

“Villarreal” puolėjo Diego Forlan agentas paneigė pranešimus, kad urugvajietis gali pereiti į “Liverpool”. (Sky Sports)

“West Ham” gali papildyti du puolėjai: Jermainas Defoe (“Tottenham”) ir Craigas Bellamy (“Liverpool”). (teamtalk.com)

“Man Utd” klubo sąskaitą netrukus gali pasipildyti 1 milijonu eurų ir ją papildyti turėtų “Real” klubas. Pasirodo, kad Ruudo Van Nistelrooy’s perėjimo kontrakte yra pora papildomų punktų. Pirmajame rašoma, kad jei “Real” su olandu taps Ispanijos čempionais, “Man Utd” gaus 500 tūkstančių eurų. Antrajame parašyta, kad jei Ruudas Van Nistelrooy’s taps rezultatyviausiu čempionato žaidėju, tai “Man Utd” gaus dar 500 tūkstančių eurų. Atrodo, Ruudui Van Nistelrooy jau niekas nebesutrukdys, o ir pats klubas tik vienu žingsniu nuo čempionų titulo. (Mirror)