Ištraukti LFF taurės II etapo burtai © Eurofootball.lt
Antradienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) būstinėje buvo ištraukti LFF taurės turnyro II etapo burtai, suskirstę I etapo nugalėtojus į 8 poras. Šiame rate poros susitiks taip pat tik vieną kartą, pirmiau nurodytų komandų aikštėse.

II etapo burtai:

Vilniaus „Kruša“ (Sekmadienio futbolo lyga) – Marijampolės „Švyturys“ (III lyga)
Klaipėdos „Glestum“ (I) – Alytaus „Vidzgiris“ (II)
Vilniaus „Kiemas“ (SFL) – Vilniaus „Gariūnai“ (III)
Vilniaus „Dynamo“ (III) – Tauragės „Tauras“ (I)
Vilniaus „LiCS“ (SFL) – Vilniaus „Policija“ (III)
Kėdainių „Lifosa“ (II) – Visagino „Evikonas“ (III)
„Mažeikiai“ (II) – Vilniaus „Fortūna“ (SFL)
Plikių „Sakuona“ (II) – Kauno „Švaitas“ (III)

Visos II etapo varžybos turi būti sužaistos iki birželio 25 dienos. III rate prie šių porų nugalėtojų prisijungs dar 8 I lygos ekipos – Alytaus „Alytis“, Pakruojo „Kruoja“, Kauno „Rodiklis“, Kauno „LKKA“, Gargždų „Banga“, Jonavos „Lietava“, Ukmergės „Vilkmergė“ ir „Anykščiai“.

Dar vėliau – IV varžybų etape rugpjūčio mėnesį į kovas jau įsitrauks ir silpnesni A lygos klubai.

Antradienį taip pat buvo nuspręsta, kad LFF Supertaurės rungtynės bus rengiamos Marijampolėje, birželio 27 dieną, trečiadienį, 18:30 val. Dėl taurės susigrums praėjusio sezono čempionas „Kaunas“ ir taurės laimėtoja „Sūduva“.

Nors įprasta, jog taurių bei supertaurių finalai žaidžiami neutraliose aikštėse, šįkart buvo pasirinktas sprendimas rungtynes organizuoti vienos iš finale žaidžiančių ekipų stadione. LFF savo pranešime tokį sprendimą motyvavo tuo, jog Marijampolėje pastaraisiais metais yra didžiausias žiūrovų lankomumas.