"Real" taikinyje – A.Robbenas © Eurofootball.lt
Ketvirtadienį Ispanijos „Primera“ lygos Madrido „%c00003“ ekipos prezidentas Ramonas Calderonas pranešė, jog klubas derasi su Anglijos „Premier“ lygos vicečempionais Londono „%c00042“ dėl galimo Olandijos nacionalinės rinktinės krašto saugo Arjeno Robbeno (%p02540) įsigijimo.

„Šiuo metu deramės su „Chelsea“ ir pačiu žaidėju, tačiau derybos yra dar ankstyvoje stadijoje, bet vis tiek tikimės įsigyti Arjeną, - teigė „Real“ klubo prezidentas R.Calderonas. – Prisivilioti į komandą šį žaidėją buvo vienas mano pažadų kai kandidatavau į prezidentus ir dabar tai nėra išimtis“.

Tačiau yra manoma, kad 23-ejų metų futbolininkas yra arti naujos, penkerių metų sutarties su „Chelsea“ klubu - ją pasirašęs žaidėjas įsipareigotų likti „Stamford Bridge“ iki 2012-ųjų metų.

Gegužės mėnesį olandas, kuris 2004-aisiais metais už 12 milijonų svarų sterlingų sumą perėjo iš Eindhoveno „%c00128“ į „Chelsea“, sakė, jog norėtų likti „mėlynųjų“ gretose, kadangi atsisakė galimo perėjimo į Vokietijos daugkartinių čempionų Miuncheno „%c00001“ vienuolikę.

Krašto saugas yra pagrindinis Jose Mourinho treniruojamos komandos sudėties žaidėjas, tačiau jo puikų žaidimą pristabdė eilė traumų. Neseniai pasibaigusiame sezone jis buvo pasitempęs šlaunį bei patyręs kelio traumą, ir dėl šių priežasčių visose turnyruose jis sugebėjo įmušti vos 3 įvarčius.