Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 7) © Eurofootball.lt
“Liverpool” pasiūlė “Barcelona” Xabi Alonso mainais į Samuelį Eto’o. (The Times)

“Roma” derybos su gynėjo Christiano Chivu agentu baigėsi be rezultatų. Žaidėjas nori, kad jo alga būtų padidinta iki 4 milijonų eurų, tačiau klubas jam pasiruošęs mokėti tik 2,5 milijonų eurų. Šią situaciją įdėmiai stebi “Inter”, kuris nesliapia, kad Christianą Chivu norėtų matyti savo gretose. (Sports Alice)

“Man Utd” pranešė puolėjui Alanui Smithui, kad su juo klubas nepratęs kontrakto. Pasklidus šiai informacijai žaidėju susidomėjo “Tottenham”, “Middlesbrough” ir “Aston Villa”. (Mirror)

Naujasis “Juventus” treneris Claudio Ranieri nori į savo ekipą prisivilioti “Chelsea” saugą Franką Lampardą. “Juventus” siūloma suma už žaidėją – 12 milijonų eurų.
(Mirror)

“Arsenal” saugas Francescas Fabregas baiminasi, kad Thierry Henry gali sutikti su “Barcelona” pasiūlymu. (Sky Sports)

“Barcelona” domisi “Lazio” puolėju Tommaso Rocchi. (Tribalfootball)

Barselonos “Espanyol” išsiuntė paklausimą “Real” dėl brazilų gynėjo Marcelo transfero kainos. (Marca)

“Real” svarsto galimybę pasiūlyti “Sevilla” brazilą Julio Baptistą, kad sumažintų Danielio Alveso kainą. (euro-football.ru)

“Everton” strategas Davidas Moyesas norėtų įsigyti “Liverpool” saugą Boudewijną Zendeną. Olandu taip pat domisi “Newcastle” ir “Roma”. (The Times)

“Bochum” strategas Marcelas Kolleris norėtų išsinuomoti iš “Bayern” puolėją Lukasą Podolski. (Bild)

„Liverpool“ vadovybė ruošia pasiūlymą “Roma” dėl saugo Mancini pirkimo. (profootball.com.ua)

“Werder” vadovybė tikisi įsigyti “Lyon” saugą Alou Diarra. Vokiečiai už prancūzą pasiruošę pakloti apie 7 milijonus eurų. (lenty.ru)