S.Gerrardas ir J.Carragheris pratęsė sutartis su "Liverpool" © Eurofootball.lt
Pirmadienį "%c00045" gerbėjai sulaukė geros žinios - klubo auklėtiniai nuo pirmųjų žingsnių futbolo aikštėje Stevenas Gerrardas (%p02014) ir Jamie Carragheris (%p02019) pratęsė sutartis iki 2011 metų.

"Raudonųjų" kapitonas ir vice-kapitonas specialiai trumpam paliko Anglijos nacionalinės rinktinės, besiruošiančios Europos čempionato atrankos varžyboms Estijoje, stovyklą tam, kad sudėtų parašus ir paneigtų bet kokias kalbas, jog gali palikti Liverpulį.

"Esu be galo patenkintas,- šypsojosi 29 metų J.Carragheris, galintis žaisti tiek gynybos centre, tiek krašte. - Abu esame vietiniai vaikinai ir visada sakėme, jog norime likti čia iki karjeros pabaigos.

"Pasirašiau sutartį ketveriems metams ir tikiuosi, jog ir toliau sugebėsiu išlikti startinės sudėties žaidėju. Tai dabar yra mano tikslas".

"Aš taip pat jaučiuosi labai laimingas,- kolegai antrino S.Gerrardas. - Derybos vyko labai sklandžiai. Nors apie tai buvo kalbėta pastarąsias keletą savaičių, manau, jog viskas įvyko pakankamai greitai. Džiaugiuosi, jog pavyko išspręsti šį klausimą ir dabar telieka ramiai laukti kito sezono".

Paklaustas, ar buvo dvejonių prieš susiejant savo ateitį su klubu, 27 metų saugas teigė: "Tikrai ne. Mes su Jamie kalbėjome apie tai ir kai tik vadovai užsiminė apie naujas sutartis, buvome labai patenkinti ir be dvejonių sudėjome parašus".

J.Carragheris taip pat pripažino, jog kiekvieną rytą seka spaudą tikėdamasis išgirsti pranešimų apie futbolininkus, kurie gali papildyti ekipą. Šią vasarą vyriausiasis treneris Rafaelis Benitezas ketina pasinaudoti naujųjų savininkų suteikta galimybe įsigyti bent kelis aukščiausios klasės žaidėjus, padėsiančius kovoti dėl Anglijos čempionų vardo.

"Tikrai taip! Visuomet, kai esu išvykęs, seku spaudą ir ieškau naujienų,- sakė J.Carragheris. - Esame lygiai tokie pat, kaip ir kiti sirgaliai - trokštame kuo greičiau sužinoti, kaip sekasi įgyvendinti iškeltus didelius tikslus vasaros rinkoje.

"Svarbiausia, kad iki rugpjūčio vidurio, kuomet prasidės naujas sezonas, įsigytume tinkamus futbolininkus. Tai mums leis geriau pasirodyti visuose turnyruose, kuriuose dalyvausime".

Praėjusį sezoną "Liverpool" Anglijos pirmenybėse užėmė trečiąją vietą, pasiekė UEFA Čempionų lygos finalą, o šalies taurių varžybose kovas baigė atkrentamųjų varžybų etapuose.