Puse lūpų - naujienos trumpai (birželio 4) © Eurofootball.lt
Atrodo, jog “Juventus” pasitraukia iš pretendentų sąrašo, kuriame be italų klubo dar yra “Real” ir “Barcelona”, norinčių įsigyti “Chelsea” saugą Franką Lampardą, manoma, kad klubas negali sau leisti mokėti tokio atlyginimo, kokio nori futbolininkas (7 milijonų svarų per metus). (Daily Express)

Olandų saugas Arjenas Robbenas nusprendė likti “Chelsea”, nežiūrint į tai, kad jis dažnai konfliktuoja su pagrindiniu komandos strategu Jose Mourinho. Šaltinis, artimas A.Robbenui, leidiniui The Observer sakė, kad futbolininkas patenkintas savo esama padėtimi komandoje ir nieko neketina keisti. Dabar jis derasi su “Chelsea” dėl kontrakto pratesimo iki 2012 metų. (sports.ru)

Italijos futbolo federacijos prezidentas Giancarlo Abeti perspėjo “Roma” kapitoną Francesco Totti apie galimą žaidėjo pašalinimą iš rinktinės, jei jis ir toliau vengs atstovauti šaliai. G.Abeti teigia, kad pasielgs tiksliai pagal instrukcijas, beje UEFA prezidentas Michelis Platini rekomenduoja griežtai bausti žaidėjus, atsisakančius žaisti rinktinėse. (Channel4)

Anglų klubai “Everton” ir “Portsmouth” yra pagrindiniai pretendentai įsigyti “Lyon” saugą Alou Diarra. Saugas nori palikti Prancūziją ir išmėginti savo jėgas kitose lygose, tačiau pagrindinė priežastis yra ta, kad žaidėjas nori praleisti daugiau laiko aikštėje. (eurosport)

“Toulouse” klubas, iškovojęs teisę kitą sezoną dalyvauti Čempionų lygoje, norėtų sustiprinti savo puolimo grandį. Šiuo tikslu klubas veda derybas su “Bordeaux” puolėju Marouane`u Chamakhu. Prancūzijos pirmenybėse marokietis per 22 rungtynes įmušė 5 įvarčius. (profootball.com.ua)

“Zaragoza” atmetė “Juventus” pasiūlymą parduoti puolėją Diego Milito už 12 milijonų svarų. Tai jau antras Turino klubo bandymas įsigyti argentinietį. Pirmą kartą “Juventus” siūlė 8 milijonus svarų. Diego’u Milito taip pat domisi “Liverpool” ir “Barcelona”, todėl “Zaragoza” tikisi gauti už argentiniečių puolėją 20 milijonų svarų. („AS”)

Po sėkmingo sugrįžimo į nacionalinės Anglijos rinktinės gretas Davidas Beckhamas pradėjo abejoti ar teisingai pasielgė nusprendęs karjerą baigti JAV, Los Andželo "Galaxy" sudėtyje. (sports.ru)

“Betis” veda derybas su “Liverpool” dėl vartininko Jerzy Dudeko įsigijimo. Šie klubai praėjusią savaitę sukirto rankomis dėl čiliečio Marko Gonzalezo perėjimo į “Betis”. (“Marca”)