"Marseille" pasistiprino dviem žaidėjais © Eurofootball.lt
Sėkmingai šį sezoną Prancūzijoje pasirodęs ir kelialapį į UEFA Čempionų lygą iškovojęs "%c00071" klubas pradėjo ruoštis kitam sezonui ir pirmadienį įsigijo du perspektyvius žaidėjus: gynėją %p00769 ir Vincentą Gragnic.

Prancūzijos U-21 rinktinės gynėjas, galintis žaisti gynybos dešinėje arba atraminiu saugu, J.Faty į Marselį persikėlė iš "%c00067". 23-ių centro gynėjas šiame klube praleido visą savo karjerą, per kurią sužaidė 123 Prancūzijos čempionato rungtynes. "Mano universalumas gali tikti "Marseille"," - žurnalistams teigė J.Faty.

V.Gragnic yra mažiau žinomas žaidėjas, kadangi per savo karjerą žaidė tik Prancūzijos antrosios lygos klubuose. 23-ių žaidėjas šį sezoną "Libourne-Saint-Seurin" gretose pasirodė 31 rungtynėse ir įmušė šešis įvarčius.

Abu žaidėjai su Marselio klubu pasirašė trijų metų kontraktus.

Be to, "Marseille" pasiekė susitarimą su Berlyno "Hertha", kuri galutinai įsigijo anksčiau pagal nuomos sutartį žaidusį argentinietį puolėją Christianą Gimenezą.

Marselio ekipa taip pat beveik sutarė su Albanijos rinktinės saugu, vienu komandos lyderių Loriku Cana, kuris turėtų pratęsti sutartį trims sezonams.