Puse lūpų - naujienos trumpai (gegužės 28) © Eurofootball.lt
“Inter” puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius gali palikti Milano klubą. Pasak leidinio „Calciomercato“, “Inter” pasiruošęs švedą pakeisti kamerūniečiu Samueliu Eto’o. Nors šis sezonas Ibrahimoviciui buvo puikus, jis tapo rezultatyviausiu komandos žaidėju (15 įvarčių), tačiau jo duotas interviu laikraščiui Libero, kuriame jis gynė buvusį “Juventus” vadovą Luciano Moggi, supykdė “Inter” sirgalius ir paskatino klubo vadovybę ieškoti kuo galima būtų pakeisti švedų legionierių. “Mano agentas jau pradėjo derybas kontrakto sąlygoms pagerinti,- pareiškė Z.Ibrahimovičius nepasitenkinimą sukėlusiame interviu.- Tikiuosi Massimo Morati nuomonė bus svari šiuo klausimu, tokia pat kaip mane įsigijant. “Juventus” tokie dalykai buvo skaidresni. Moggi buvo pašalintas iš pavydo. Kai perėjau į “Inter”, pirmas dalykas kurį pasiūliau Morati, buvo pasiūlymas samdyti Luciano. Tiek “Inter”, tiek “Juventus” didžios komandos, tačiau “Juventus” klube tvyro draugiškesnė atmosfera, jei kam nesiseka, visi stengiasi padėti, tuo tarpu “Inter” viskas atvirkščiai”,- kalbėjo Z. Ibrahimovicius. (Calciomercato)

“Chelsea” saugas Frankas Lampardas ruošiasi palikti klubą, po to kai vadovybė nesutarė dėl naujo kontrakto sąlygų. F.Lampardas greičiausiai pereitų į “Barcelona”, “Real” arba “Juventus”, jei anglų klubas nesugebės jo išsaugoti. (newsofttheworld.co.uk)
“Tottenham” strategas Martinas Jolas norėtų įsigyti “Charlton” puolėją Darreną Bentą. “Charlton” už puolėją norėtų gauti 20 milijonų svarų, tuo tarpu “Tottenham” kol kas siūlo tik 10 milijonų. (newsofttheworld.co.uk)

“Barcelona” puolėjas Samuelis Eto’o, duodamas interviu „Daily Mail“, pareiškė, kad kada nors norėtų pereiti į “Liverpool”. „“Liverpool” klubas, labai stiprus komandine dvasia. Klubo sirgaliai, fanatiškai atsidavę komandai. Visi žaidėjai svajoja apie tokį palaikymą. Būtų nuostabu kada nors pajausti jį žaidžiant už “Liverpool”. Tačiau, aš nežinau ar kada nors tai įvyks”,- sakė puolėjas. (Daily Mail)

“Bayern” aktyviai ieško naujų žaidėjų, kurie galėtų sustiprinti komandą ateinantį sezoną. Jau šią vasarą “Bayern” komandos gretas gali papildyti “Werder” puolėjas Miroslavas Klose. “Bayern” jau sutarė su pačiu žaidėju, dabar belieka sulaukti ar su tuo sutiks “Werder”. Kompensacijos dydis už žaidėją gali siekti 15 milijonų eurų. (euro-football.ru)

“Real” puolėjas Ruudas Van Nistelrooy`us pasakojo žurnalistams, kad Davidas Beckhamas negalėjo nuslėpti džiaugsmo kai sužinojo apie savo sugrįžimą į Anglijos rinktinę. “Jis buvo labai laimingas, kai sužinojo apie tai. Ir aš už jį džiaugiuosi: jis labai laukė šio momento ir darbu užsitarnavo trenerio pasitikėjimą”. (euro-football.ru)

„Liverpool“ savininkai Georgas Gilletas ir Tomas Hiksas sutiko su komandos trenerio Rafaelio Benitezo reikalavimais. “Mes ilgai kalbėjomės ir sutarėme dėl ateities planų“,- sakė Tomas Hiksas (Sunday Times)

„Aš patenkintas naujaisiais klubo savininkais. Aš jais pasitikiu. Mes ką tik pasirašėme kontraktą su aukščiausios klasės 20-mečiu brazilų saugu Lucasu. Jį norėjo įsigyti dar vienas labai gerai žinomas klubas, bet mes juos aplenkėme“,- sakė Benitezas. Tuo tarpu Mirror praneša, kad Georgas Gilletas ir Tomas Hiksas sutiko skirti tiek lėšų kiek reikės dar dviem pirkiniam – „Zaragoza“ gynėjui Gabrieliui Milito ir „Sevilla“ gynėjui Danielui Alvesui. (sports.ru)