Puse lūpų - naujienos trumpai (gegužės 23) © Eurofootball.lt
Buvęs Anglijos nacionalinės rinktinės kapitonas Davidas Beckhamas mano, kad pagrindinis rinktinės treneris Steve`as McClarenas turi jį įtraukti į rinktinės sudėtį. „Visada laikiau atstovavimą savo šaliai didžiule garbe. Noriu žaisti rinktinėje. Ir tikiu, kad žaisiu“,- sakė Beckhamas. Rinktinės strategas Steve`as McClarenas rinktinės sudėtį paskelbs kitą savaitę prieš draugiškas rungtynes su Brazilijos rinktine. Birželio 6 dieną Anglijos rinktinės laukia oficialios rungtynės Taline su Estijos rinktine. (lenty.ru)

Gali būti, jog Londono „Chelsea“ saugas Claude Makelele savo karjerą tęs „Villarreal“. Anksčiau prancūzas jau yra žaidęs Ispanijoje, Madrido „Real“ klube. Galimą Makelele perėjimą iš anksto pasveikino „Villarreal“ saugas Robertas Piresas. (eurosport)

Leverkuzeno „Bayer“ pradėjo derybas su „Porto“ dėl Ricardo Quaresma perėjimo į vokiečių klubą. Portugalu taip pat domisi Madrido „Atletico“. (eurosports)

„Inter“ puolėjas Alvaro Recoba duodamas interviu Centro Suono Sport pareiškė, kad jeigu jam tektų palikti dabartinį klubą, tai jis keltųsi tik į „Roma“. Derybos tarp klubų gali prasidėti artimiausiu metu. (sports.ru)

„Milan“ saugas brazilas Kaka aukštai įvertino savo komandos draugo Clarenco Seedorfo žaidimą. „Seedorfas labai svarbus mūsų komandai,- sakė Kaka.- Jis iš tų žaidėjų kuris geriausias savo savybes atskleidžia sunkiausiais ir reikalingiausiais momentais. Kad komanda pasiektų rimtų pergalių tokie žaidėjai būtini“. (uefa.com)