Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Antradienio Anglijos spaudoje rašoma apie „Chelsea“ klubo leidimą Andrejui Ševčenkai sugrįžti į „Milan“, galimas dideles permainas „Liverpool“ ekipoje, trijų klubų norą įsigyti Garethą Bale`ą, „Tottenham“ troškimą prisivilioti „Hearts“ vartininką Craigą Gordoną ir kitas naujienas.

Londono „Chelsea“ puolėjui iš Ukrainos Andrejui Ševčenkai „mėlynųjų“ savininkas Romanas Abramovičius pasakė, kad jis gali sugrįžti į savo buvusią „Milan“ komandą, jeigu abu klubai sutars dėl išpirkimo sumos, kadangi „Chelsea“ taikysis įsigyti Londono „West Ham“ puolėją Carlosą Tevezą. („The Sun“)

Liverpulio „Everton“ nori įsigyti „Man Utd“ ekipos krašto gynėją Philą Bardsley, kuris sezoną užbaigė būdamas Birmingemo „Aston Villa“ komandos nuomoje. („Daily Mirror“)

„West Ham“ planuoja vasarą pasistiprinti Londono „Fulham“ vartininku Antti Niemi.(„Daily Mirror“)

„Sunderland“ pasiruošę į klubą susigrąžinti saugą Gaviną McCanną iš „Aston Villa“ vienuolikės. („Daily Mirror“)

„Birmigham“ trokšta įsigyti „Liverpool“ komandai priklausantį, bet praėjusį sezoną Londono „Charlton“ ekipos nuomoje praleidusį vartininką Scottą Carssoną. („Daily Mirror“)

„Liverpool“ komandos strategas gali pakeisti komandos sudėtį ir į klubą pasikviesti garsius žaidėjus tik tuo atveju, jeigu „raudonieji“ laimės UEFA Čempionų Lygos finalą prieš „Milan“. (Įvairūs)

Specialisto iš Ispanijos R.Benitezo norimų futbolininkų sąraše yra „Charlton“ atakų lyderis Darrenas Bentas, „Barcelona“ klubo kamerūnietis Samuelis Eto`o, Madrido „Atletico“ puolėjas Fernando Torresas, „Sevilla“ ekipos krašto gynėjas Danielis Alvesas bei „Zaragoza“ saugas Gabrielis Milito. („The Sun“)

Todėl „Liverpool“ gali palikti gynėjas Sami Hyypia, saugai Bolo Zendenas, Harry Kewellas ir Markas Gonzalezas bei puolėjas Craigas Bellamy. („The Independent“)

Londono „Tottenham“ klubas prisijungė prie kovos dėl teisės įsigyti Edinburgo „Hearts“ kapitoną, vartų sargą Craigą Gordoną, kadangi užsiminė, jog Paulo Robinsono ateitis komandoje yra miglota. („The Sun“)

„West Ham“ taikosi įsigyti 2 milijonais svarų sterlingų vertinamą „Middlesbrough“ gynėją Chrisą Riggottą. („The Sun“)

„Aberdeen“ treneris Jimmy Calderwoodas tikisi įtikinti olandų porą Jeffrey de Visscherą ir Robertą Fliką persikelti į „Pittodrie“. („Daily Record“)

„Chelsea“ vis dar svarsto, ar pateikti pasiūlymą už „Bolton“ komandos gynėją iš Izraelio Talį Ben Haimą, kurį taip pat savo gretose nori matyti „West Ham“ ir „Portsmouth“. („The Independent“)

Londono „Arsenal“ ekipa prisijungė prie „Tottenham“ ir „Man Utd“ dėl teisės įsigyti „Southampton“ kairiojo krašto gynėją Garethą Bale`ą. („The Guardina“)

„Portsmouth“ klubas pasirengęs į komandą prisivilioti „Newcastle“ ekipos atleistą gynėją Titusą Bramble`ą. („Daily Star“)

„Tottenham“ yra arti to, kad už 10 milijonų svarų nusipirktų „Charlton“ puolėją Darreną Bentą. („Daily Express“)

„Newcastle“ strategas Samas Allardyce`as pirmą kartą pasikalbėjo su puolėju Michaelu Owenu ir Anglijos nacionalinės rinktinės puolėjas liko sužavėtas naujuoju komandos treneriu. (Įvairūs)

Nei vienas iš „didžiųjų keturių klubų“ nenori įsigyti M.Oweno. („Daily Express“)

Naujasis „Sheffield United“ treneris Bryanas Robsonas jau paskambino saugam Phillui Jagielkai ir Michaelui Tonge`ui bei vartininkui Paddy Kenny bandydamas įtikinti juos nepalikti klubo. („The Sun“)

Buvęs „Sheffield United“ strategas Neilas Warnockas gali tapti naujuoju Šiaurės Airijos nacionalinės rinktinės treneriu. („The Sun“)

„MK Dons“ treneris Martinas Alenas taps naujuoju „Leicester City“ ekipos treneriu. („Daily Record“)

„West Ham“ ekipos legionierius iš Izraelio, saugas Yossi Benayounas pasiruošęs su „plaktukais“ pasirašyti naują, penkerių metų sutartį. („Daily Mirror“)

„Arsenal“ prezidentas Peteris Hillas-Woodas pasirengęs skristi į Jungtines Amerikos Valstijas tam, kad pasikalbėtų su magnatu Stanu Kroenke. („Daily Star“)

„Man City“ klubas gali išsaugoti komandoje saugą Joey Bartoną nepaisant įvykusio incidento treniruotėje, kai anglas sudavė savo komandos draugui Osmane`ui Dabo. („Daily Express“)