"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: tikiu, kad Belgija savo darbą padarys

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 872,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Anglija - Belgija

„Liko dvejos rungtynės. Vienos labiau simbolinės, kitos – lemiamos. Visų pirma, tai apie tą mačą dėl trečios vietos, kuriame susitiks jau antrą kartą Anglija ir Belgija. Abi komandos pirmose rungtynėse žaidė antromis sudėtimis ir šiose galima išvysti panašų vaizdą.

Manau, kad kai kurie pervargę lyderiai nebus kamuojami ir ilsėsis. Sunku nuspėti, kokias sudėtis komandas rinksis. Tik šį kartą tai nėra grupių rungtynės, kur gali rinktis kažkokį lengvesnį varžovą kelyje link finalo. Čia tiesiog reikia sužaisti ir laimėti. Klausimas – tik kuri komanda bus geriau pasirengusi.

Man asmeniškai atrodo, kad tai bus Belgija, kuri turi geresnį suolą ir daugiau žaidėjų rotacijai. Tai yra tiesiog gilesnė komanda negu Anglija ir turiu tokią nuojautą, kad belgai bus labiau motyvuoti. Manau, kad belgai bus geresnė komanda šiame mažame finale.

Kadangi rungtynėse dėl trečios vietos beveik niekada istoriškai nėra buvę pratęsimų, todėl spėju, kad Belgija laimės per pagrindinį laiką (2,3 koeficientas). Koeficiantas nemažas ir tikiu, kad Belgija savo darbą padarys. Statom suma – 50 eurų. Sėkmės raudoniesiems velniams prieš tris liūtus“, - kalbėjo R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...