"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: rusams bus sunku prieš tokią patyrusią komandą kaip Urugvajus

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 891 Eur (minusavus naujausią statymą)


Rusija - Urugvajus

„Aš tikiu, kad urugvajiečiai į mačą pažiūrės rimtai, sieks pergalės ir žais stipria sudėtimi. Nors gynėjęs Gimenezas yra patyręs traumelę, tačiau kiti yra pasiruošę ir sveiki. Manau, kad Cavani ir Suarezas turėtų pagaliau prabilti. Urugvajus šiame čempionate gan blankiai, bet gerai besigindami iškovojo dvi minimalias pergales.

Aš manau, kad Urugvajus yra geresnė komanda už Rusiją. Galbūt rusams prieš rimtesnius varžovus prie savų fanų bus didesnis spaudimas. Manau, kad jiems bus sunku prieš tokią patyrusią komandą.

Todėl mano statymas yra nulinis Urugvajaus pranašumas. Tai reiškia, kad Urugvajaus pergalės atveju aš išlošiu, o lygiųjų atveju man sugrįš mano statyta pinigų suma (1,95 koeficientas). Renkuosi 40 eurų sumą tikėdamas urugvajiečių galimybėmis“, - teigė R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...