"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: jei serbai pralaiminės - jie nusineš Neymaro koją

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 899 Eur (minusavus naujausią statymą)


Serbija - Brazilija

„Šį kartą rungtynės Serbija – Brazilija. Bene labiausiai intriguojančios rungtynės. Vėlgi, užduotis išrinkti statymą iš jų yra ganėtinai sunki. Todėl nusprendžiau kiek nestandartiškai rinktis nugalėtojus ar pralaimėtojus, o pasižiūrėjau į geltonų kortelių pasiūlą.

Pasirinkau, kad Serbijos rinktinė gaus daugiau negu 2,5 geltonų kortelių (2,0 koeficientas). Serbams tai yra žūtbūtinės rungtynes. Žinant jų charakterį, tai serbai niekada iš kovos nepasitraukia, kapojasi aikštėje tarsi kiekvienas mačas būtų finalas.

Vien pirmame kėlinyje prieš Šveicariją visi trys vidurio saugai pasiėmė po geltoną kortelę. Kitas variantas yra toks, kad jei serbai pralaiminės ir bus aišku, kad jie iš čempionato traukiasi, tai jie išeis su skambaliukais ir su savimi nusinešdami Neymaro koją. Todėl šiam statymui skiriu 40 eurų“, - kalbėjo R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...