"1000 eurų iššūkis. R. Vyšniauskas: Argentinos ir Kroatijos žaidėjų klasė sukurs gerą reginį

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 931 Eur (minusavus naujausią statymą)


Argentina - Kroatija

„Argentiniečiai yra vienareikšmiškai nusitaikę į pergalę, o Kroatija manau, kad parodys čia tikrąjį savo veidą. Šiuo atveju jie turės žaisti visu pajėgumu, aukščiausia pavara. Manau, kad futbolas turėtų būti labai simpatiškas.

Šiame čempionate pasigendame atvirų, gražių rungtynių. Šiose rungtynėse žinau, kad bus taktinė kova, turėtų vyrauti drausmė ir gynyba, bet žaidėjų klasė sukurs mums gerą reginį. Aš tikiuosi šiandien pamatyti abi komandas mušančias po įvartį. Statymas, kad abi komandos pelnys bent po vieną įvartį turi visai neblogą koeficientą.

Todėl mano pasirinkimas rungtynėms Argentina ir Kroatija yra būtent tos, o mano statymas tebūnie 40 eurų (2,05 koeficientas)“, - teigė R. Vyšniauskas.