"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: Anglijos ir Kolumbijos šansus vertinčiau vienodai

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 841,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Kolumbija - Anglija

„Pasaulio čempionatas, kaip matote, yra labai sunkiai prognozuojamas. Posūkio, netikėtų rezultatų tikrai netrūksta. Kol kas aštuntfinaliuose ir man nelabai kaip sekasi šaudyti su prognozėmis. Vėl bandysiu atsitiesti ir vėl bus sunku.

Anglijos ir Kolumbijos rungtynės man yra labai sunkios ir abiejų komandų šansus vertinčiau vienodai. Bukmekeriai turi kitokią ir nuomonę ir stipriai vertina anglų šansus prasibrauti į kitą etapą. Vis tik nesusigundžiau statyti, kad Kolumbija nepralaimės per pagrindinį laiką. Nors koeficientas tam yra tikrai neprastas.

Aš pasižiūrėjau į abiejų komandų kampinių statistiką. Ir Anglija yra viena daugiausiai kampinių kelianti komanda šiame čempionate ir šiaip daug investuoja į standartines situacijas. Kiek panaši yra ir Kolumbijos komanda, kuri stengiasi laimėti tų standartų kuo daugiau.

Todėl manau, kad šiame aštuntfinalyje bus nemažai kampinių. Statymui renkuosi, kad abi komandos pakels daugiau negu 9 kampinius (1,8 koeficientas). Šį artą statau 40 eurų ir galvoju bei tikiuosi, kad į pergalių kelią pavyks sugrįžti ir man“, - teigė R. Vyšniauskas.  

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...