"1000 EF pinigų iššūkis". R.Vyšniauskas: vokiečiai pelnytai laikomi favoritais (VIDEO)

Rusijoje prie finišo artėja Konfederacijų taurės turnyras, kuriame dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 EF pinigų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks po prognozę ir už įvykį bus statoma vienoda 100 EF pinigų suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 EF pinigų.

Dabartinė turima suma - 955 EF pinigų (minusavus šios dienos statymą). Atspėti įvykiai 5/8.


Čilė - Vokietija

"Vokietijos rinktinė, kurią nepelnytai nurašiau, įrodė, kad ir tokios sudėties yra labai stipri bei pusfinalyje suvažinėjo Meksiką. Nenuostabu, kad Joachimo Lowo auklėtiniai yra laikomi favoritais ir finale. Tikiuosi, kad finale bus kova ir Čilė gali laimėti šį trofėjų", - kalbėjo R.Vyšniauskas.

Prognozė

"Buvo trys nesėkmingi statymai iš eilės, todėl finalas yra paskutinė proga reabilituotis ir turnyrą baigti baigti "pliuse". Spėčiau, kad lemiamose rungtynėse abi komandos pelnys bent po įvartį (koeficientas 1,70). Net jei vokiečiai yra stipresni ir triumfuos finale, jie vis tiek neturėtų išsaugoti "sausų" vartų, nes praleido įvarčius visuose mačuose."

Išsamesnis R.Vyšniausko komentaras

"1000 EF pinigų iššūkio" partneriai - didžiausia sporto prognozių bendruomenė www.STATYMAI.com įkurta dar 2005 m. Nemokamos prognozės, patarimai, konsultacijos, prognozių parduotuvė.