Meškonis, kaip visada, nesigaudo laike ir erdvėje: "Ką tik nutrūko vaizdas iš Italijos sostinės Bazelio"
Meškonis, kaip visada, nesigaudo laike ir erdvėje: "Ką tik nutrūko vaizdas iš Italijos sostinės Bazelio"
Meškonis ir LTV apskritai pasi**** kai transliacija nutrūko, vietoj to kad žiūrovams neturintiems namie interneto ar galimybės per kitas programas stebėtio fūlės, nesugebėjo net paskaityti iš online aprašymų, kad vyksta, kad įvartis įmuštas. papanikavo ir kaltę suvertę Europai ir ramiai sau rodė klipus. Nu gi įvartį per tą laiką įmušė, negi sunku pasakyti, parašyti, bent jau kol atsiras vaizdas.
Tačiau nedašuto tokie paprasti dalykai 🙄
Apie šitą aš transliaciją jei ką ir iš jos tikrai žurnalistas, komentartorius kažką išspausti ir papsakoti kad ir rodant tuos pačius klipus privalėjo. 😉
Apie šitą aš transliaciją jei ką ir iš jos tikrai žurnalistas, komentartorius kažką išspausti ir papsakoti kad ir rodant tuos pačius klipus privalėjo. 😉
Tai visas tekstas tikrai labai aiškus bet to sakinio pirma dalis : "Apie šitą aš transliaciją jei ką ir iš jos tikrai žurnalistas," va tos dalies niekaip ir ne pro kur...
Ech... kartais skubėdamas pasinaudoti laisva akimirka ir parašyti nuomonę, perskubi ir nesuveizėji, kad logika pranyksta kartu su šuoliuojančių minčių viražais 😰