Tęsiant mintį: Kai BArca laimėjo Primerą, joje žaidė Gio van Bronkhorst ir vieną sezoną - Marco van Bommel - du olandai - tai ne 8 ar daugiau, kaip van Gaal laikais. Prie REal 7 taurių tik pernai turėjo progą prisliesti Sneideris ir Drenthe, tad vienintelis RvN žaidžia ilgiau.
o tai jis žaidė? 😲 Man toks įspūdis, kad kartu su Metzelderiu vienoj palatoj sezoną praleido...
Na bet Barcoje man asmeniškai olandų trūksta: Van der Vaart tiktų, Afellay, Urby Emanuelson, tas pats Sneijder. Galbūt, Drenthe karjera būtų kitaip susiklosčiusi, jei jis į Kataloniją, o ne į MAdridą būtų nuėjęs...
Ech, o dar visai neseniai taip puikiai pas mus varė Gio van Bronkhorst ir kiek anksčiau - Davidsas... Man asmeniškai būtų smagiau vietoj prancūzų kolonijos vėl matyti olandus...
Na bet Barcoje man asmeniškai olandų trūksta: Van der Vaart tiktų, Afellay, Urby Emanuelson, tas pats Sneijder. Galbūt, Drenthe karjera būtų kitaip susiklosčiusi, jei jis į Kataloniją, o ne į MAdridą būtų nuėjęs...
Ech, o dar visai neseniai taip puikiai pas mus varė Gio van Bronkhorst ir kiek anksčiau - Davidsas... Man asmeniškai būtų smagiau vietoj prancūzų kolonijos vėl matyti olandus...
Taigi, kad taip. Plius priklauso dar ir nuo to, ką Abidalis ir Sylvinho, gaus į partnerius dešiniajame flange. Kairėje Messi-Alves kaip ir ramu, o va dešinės tai visai neturim.
sport1 programoj tai buvo parasyta kad 22:00 rodys rungtynes tai taip iseina kad matysim Reala su Deporu